Transport si Montaj Gratuit Oriunde in Romania

Search
Close this search box.

Termeni si condiții

Introducere

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.rubiq-cnc.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

RUBIQ CNC SRL poate revizui acești Termeni și Condiții în orice moment prin actualizarea prezentei publicări. Orice astfel de revizuiri vă obligă, prin urmare, să vizitați periodic această pagină pentru a fi la curent cu versiunea actualizată a Termenilor și Condițiilor pe care sunteți nevoiți să îi respectați.

www.rubiq-cnc.ro este website-ul oficial al RUBIQ CNC SRL, cu sediul social în Strada Crinului, Nr. 15, Comănești, Bacău, România, cod poștal: 605200, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J04/1964/2019, CUI: RO42026677, cu punct de lucru/ livrare în Strada Crinului, Nr. 15, Comănești, Bacău, România, cod poștal: 605200.

Acest website a fost realizat în scopul de a asigura, în mod gratuit, tuturor celor interesați de brand-ul și echipamentele RUBIQ CNC SRL, informații utile cu privire la echipamentele, serviciile și activitatea RUBIQ CNC. Website-ul este operat și administrat de către RUBIQ CNC SRL.

1. Drepturile asupra continutului site-ului

1.1 

Toate informaţiile, produsele sau materialele conţinute în acest site sunt proprietatea RUBIQ CNC SRL, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

1.2 

Acest website conține multe dintre mărcile, numele, titlurile, logo-urile, imaginile, conceptele, drepturile de autor, precum și alte materiale proprii deținute și înregistrate de către WOOD IQ SRL și RUBIQ CNC SRL .

Întregul conţinut al site-ului www.rubiq-cnc.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de RUBIQ CNC SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea RUBIQ CNC SRL.

1.3 Utilizarea neautorizată a conținutului site-ului www.rubiq-cnc.ro este strict interzisă și reprezintă o încălcare a drepturilor RUBIQ CNC SRL  și/ sau a terților garantate de legislația pentru drepturile de autor, prevederile legale referitoare la mărci și legislația cu privire la confidențialitate și publicitate.

2. Informațiile de pe accest website

2.1

Informațiile afișate pe acest website pot fi supuse modificării fără notificare prealabilă de către RUBIQ CNC SRL .

3. Exonerarea de răspundere

3.1.

RUBIQ CNC SRL  depune toate eforturile pentru a include pe website informații exacte și actualizate. RUBIQ CNC SRL  nu garantează și nici nu asigură garanție pentru acuratețea, corectitudinea sau siguranța acestor informații și nu își asumă nicio răspundere legală sau responsabilitate pentru eventuale omisiuni sau erori (inclusiv, dar fără a se limita la erori de tehnoredactare sau erori tehnice) în conținutul afișat pe website.

3.2.

Utilizarea și navigarea pe website-ul www.rubiq-cnc.ro se face pe răspunderea utilizatorului. Atât RUBIQ CNC SRL , cât și orice altă parte implicată în crearea, producerea sau furnizarea website-ului nu va răspunde pentru eventuale solicitări de despăgubiri directe și/ sau indirecte care decurg din/ sau în legătură cu accesul, utilizarea sau navigarea pe website, sau pentru încărcarea oricăror materiale, date, texte, imagini, înregistrări video și audio pe website, inclusiv, dar fără a se limita la defecțiuni sau viruși care pot afecta computerul sau echipamentul dumneavoastră sau orice alte bunuri ca rezultat al utilizării. Întregul conținut al acestui website poate fi modificat și vă este oferit „ca atare” fără a se oferi nici o garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită.

Astfel, RUBIQ CNC SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său. Nimic din conținutul site-ului www.rubiq-cnc.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea RUBIQ CNC SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

4. Comunicarea cu vizitatorii acestui webiste

4.1. 

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: chat online, adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site. 

Această contactare are loc pentru a cere informații despre produsele noastre, pentru a ne solicita oferte de preț, pentru a ne consulta părerea pe diferite subiecte legate de echipamentele si serviciile noastre, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a facilita procesul de plată.

Inițierea contactului de către d-voastră îl considerăm / reprezintă consimțământul d-voastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile, a primi detalii de plata sau orice informație solicitată. Cu toate acestea, RUBIQ CNC SRL nu va avea nicio obligație să răspundă unor astfel de comunicări și/ sau materiale.

4.2

Ulterior desfășurării comunicării inițiale, RUBIQ CNC SRL.  își stabilește ca interes legitim posibilitatea de a vă transmite și comunica informații ulterioare, relevante solicitării d-voastră. Aceste informații pot apărea în urma îmbunătățirii produselor noastre, lansarea de produse noi care vin în ajutorul d-voastră sau aspecte care au legătură cu tematica discutată.

5. Trimiterea către alte site-uri

5.1.

Website-ul www.rubiq-cnc.ro poate face trimiteri la alte website-uri care nu sunt întreținute, aflate în proprietatea sau operate de alte părți decât RUBIQ CNC SRL . Astfel de hyperlink-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai dacă veți dori acest lucru. Așadar, vizualizarea oricăror alte website-uri se face pe proprie răspundere.

5.2.

RUBIQ CNC SRL nu controlează și nu este răspunzător pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și pentru conținutul paginilor acestor website-uri sau pentru trimiterile la alte website-uri. Fără a se limita la cele mai sus menționate, RUBIQ CNC SRL  își declină în orice răspundere dacă aceste website-uri: încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți; sunt inexacte, incomplete sau conțin informații înșelătoare; nu au caracter comercial sau nu răspund îndeplinirii unui anumit scop; nu oferă o securitate adecvată; conțin viruși sau alte elemente cu caracter distructiv; sunt licențioase sau calomnioase.

6. Informații personale

6.1.

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail sau orice alte informații personale pe care dumneavoastră le transmiteți pe website, prin poșta electronică sau prin altă modalitate, vor fi folosite în conformitate cu politica de confidențialitate redactată în secțiunea “Protecția datelor personale” – accesul se face prin website. Orice alt tip de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest website, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

7. Promoții și campanii

7.1.

În cazul în care RUBIQ CNC SRL va organiza promoții sau campanii pe website, acestea vor fi supuse Regulamentelor Oficiale care vor fi făcute publice în momentul în care acestea vor începe.

8. Generalitați

8.1.

Acești Termeni și Condiții stabilesc înțelegerea și acordul integral între dumneavoastră și RUBIQ CNC SRL  cu privire la conținutul prezentului website. Prin Termenii și Condițiile de mai sus vă exprimați acordul ca orice alte convenții încheiate între dumneavoastră și RUBIQ CNC SRL  cu privire la website sunt înlocuite și nu își produc efectele.

8.2 

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea prezentului website şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii CONTACT din prezentul website.

 

Doriți mai multe detalii?
Lăsa-ți-ne datele de contact.

Alegeți categoria de utilaje:

Start Up Nation 2022

Doriți să cumpărați un utilaj RUBIQ CNC? Posibilitate de finanțare prin programul Start Up Nation 2022.

Reducere la toate echipamentele CNC!

Abonați-vă la newsletter pentru a primi reducerea.