Transport si Montaj Gratuit Oriunde in Romania

Search
Close this search box.

Routere CNC Profesionale

Lideri naționali în materie de routere CNC în 3 axe

echipamente fiabile  ▪   ușor de folosit   ▪   pret accesbil

Seria Starter

Router CNC dedicat producătorilor la început de drum

Batiu compact. Servomotoare Hybrid. Electromandrină de 4,5 kW. Masă cu canale T. Seria Starter include toate dotările necesare unui producător la început de drum, solicitând o investiție minimă.

De la 9.990 €+TVA

Seria Pro

Router-ele CNC din Seria Pro introduc tehnologia de vârf, păstrând ușurința de utilizare. 

De la
15.800 €+TVA

Seria Pro x3

3 electromandrine. Productivitate mare.

Seria Pro x3 împrumută toate caracteristicile premium de la Seria Pro. În plus am adăugat 2 electromandrine profesionale, de 6kW cu 24.000 pm.

De la
17.900 €+TVA

Seria Pro ATC

Magazie de Scule. Performanță maximă.

Schimbare automată a sculelor de frezare. Electromandrină de 9kW. Servomotoare Delta 1000W. Computer Industrial. 

De la
20.490 €+TVA

INTERVIU NOU

Fabrica PLIMOB din Sighetu Marmatiei este cel mai important producător de scaune IKEA din lume. Cu peste 50 de milioane de scaune produse începând cu anul 1991 și o capacitate de producție de 10.000 de scaune pe zi, PLIMOB reprezintă o piesă fundamentală în lanțul de producție al celebrului brand suedez.
 
În aceasta etapa a dezvoltării doreau relizarea unor piese de mobilier care implică prelucrări în 3 axe, exact specialitatea routerelor RUBIQ CNC. Realizând scaune în proporție de 90% pentru IKEA, așteptările sunt mult mai ridicate.

Seria AutoLoad

Autonomie completă de la încărcare până la descărcare

Intervenție minimă a operatorului în timpul prelucrării.

Folosește tehnologia de ultimă generație de la router-ele CNC din Seria Pro ATC, iar în plus beneficiază de sustemul de încărcare automat al plăcilor de lucru și de sistemul automat de descărcare.

Seria Special

Routere CNC cu Dotări Personalizate

Routerele RUBIQ CNC au fost concepute să servească nevoile a cât mai mulți clienți, dar știm că în anumite situații sunt necesare puteri sau dimensiuni de lucru mai mari. 

În acest sens, față de dotările standard, putem configura un router CNC cât mai aproape de nevoile dvs. de producție.

Modificări posibile:

Materiale prelucrabile

Routerele CNC pot efectua operațiuni cum ar fi: tăiere, frezare și găurire, pe o multitudine de materiale:

material prelucrabil la router cnc - lemn
Lemn

MDF/PAL

Placaj

Materiale plastice
material prelucrabil la router cnc - cupru
Cupru
material prelucrabil la router cnc - aluminiu
Aluminiu
material prelucrabil la router cnc - alucobond
Alucobond
material prelucrabil la router cnc - fibrociment
Fibrociment

Echipamente complementare

Exhaustor

Aspirator cu 2 saci

Router-ele CNC din Seria Pro introduc tehnologia de vârf, păstrând ușurința de utilizare. 

Electromandrina de 6kW (24.000rpm), servomotoare Delta, masa dublă cu prindere vacuum, structură extrem de robustă, etc.

450 €+TVA

Exhaustor

Aspirator cu 3 saci

Seria Pro x3 împrumută toate caracteristicile premium de la Seria Pro. În plus am adăugat 2 electromandrine profesionale, de 6kW cu 24.000 pm.

Cele 3 electromandrine pot lucra proiecte complexe care necesită până la 3 freze diferite, fără intervenția operatorului.

950 €+TVA

Compresor

Compresor cu surub și uscător de aer

Schimbare automată a sculelor de frezare. Electromandrină de 9kW. Servomotoare Delta 1000W. Computer Industrial. 

Seria Pro ATC include toate aceste caracteristici de ultimă generație – în 3 dimensiuni perfecte pentru fiecare producător.

Reportaje Video

#TineriCurajoși 1/2

Prezentam doi  tineri curajoși, cu inițiativă și viziune, care au ales să construiască afaceri având la bază echipamente RUBIQ CNC.

Primul tânăr vizionar este dl. Dumitru Novac, din Săliște, jud. Sibiu.
În urmă cu trei ani a renunțat la un job de birou, iar acum iși administreaza propria afacare; astfel își trăiește visul de a construi lucruri deosebite cu propriul router CNC.

Material realizat de Andrei Naiță.
Drepturi rezervate Income Magazine Romania

#TineriCurajoși 2/2

Al doilea tânăr vizionar este dl Cristian Roca din Satu Mare, care la 25 de ani dorește să revoluționeze amenajările interioare și să producă mobilă inteligentă.

Este absolvent de Robotică la Universitatea Tehnica din Cluj, și după ce a fost în California cu un program de Work and Travel pentru studenti, s-a întors cu o nouă perspectivă.

A dorit să încerce lucruri noi și astfel a început propria afacere. Business-ul este construit în jurul unui router RUBIQ CNC, iar acum realizează cu acesta 16 feluri de produse de mobilier.

Doi tineri din Motru jud. GJ, dnii Huminic Sabin și Gabauceanu Traian care, întorși acasă din Italia, au hotărât să construiască un business de productie mobilier.

Au ales inteligent automatizarea productiei cumpărând din start un router CNC de top, mai exact modelul RUBIQ 2030 Pro ATC. Acest lucru le-a permis ca inca din primele zile să onoreze comenzi fără prea mult efort.

Acum au ajuns subiect de stiri si sunt prezentati ca model de antreprenori care au ales sa mearga impotriva curentului si sa investeasca in plina pandemie, in loc sa-si ‘protejeze’ economiile.

Intrebari frecvente

Router-ul CNC este o tehnologie avansată de prelucrare, utilizată în diverse industrii și permite transformarea unui design digital într-o formă fizică.  
Funcțiile principale sunt tăiere, gravare (frezare) și găurire pe o gamă variată de materiale, oferind o producție eficientă și de înaltă calitate.

Câteva aspecte cheie pe care ar trebui să le aveți în vedere:

  1. Dimensiunea de lucru: Începeți prin a stabili dimensiunea maximă a materialului pe care intenționați să îl prelucrați și asigurațivă ca se încadrează în dimensiunile de lucru a CNC-ului. 
  2. Puterea motorului: Acest aspect v-a determina viteza și eficiența cu care veți prelucra materialele. Aveți in vedere atât puterea (de ex. recomandat 6-9kW) cât și viteza maximă de rotație (recomandat 24.000 rpm).

Sigur. Majoritatea modelelor de router CNC se afla in showroom-ul nostru din Comănești, Bacău unde pot fi văzute de aproape și putem organiza probe de lucru. Programarea unei vizite se poate face telefonic sau prin e-mail.

Fiecare router Rubiq CNC include o ganrație de 12 luni care se aplică pentru viciile de fabricație. După aceste 12 luni reparațiile și asistența este realizata de către specialiștii noștri contra cost în funcție de situație. 

Pe lângă routerul CNC mai este nevoie de un aspirator de rumeguș eficient și un compresor de aer de minim 6 bari cu butelie de 500l.

Proiecte recente

Proiecte realizate de clienți

Automatizați producția

Consultanța pentru alegerea unui router CNC potrivit este vitală, atunci când viitorul beneficiar începe lucrul cu un astfel de utilaj complex, fără nici o experiență.

Se pot achiziționa, în lipsa cunoștințelor detaliate, utilaje scumpe supra-dotate, peste nevoile reale sau dimpotrivă, utilaje care au funcții lipsă și a căror înlocuire ulterioară este aproape imposibilă.

La RUBIQ CNC, punem accentul pe consultanță în perioada pre-vânzare. Ne informăm despre nevoile specifice ale clienților, pentru a livra echipamente care îndeplinesc cerințele de producție.

Astfel avem o colaborare productivă, economisind timp și resurse materiale.

Transport gratuit

Transportul este suportat de noi și se realizează în cel mai scurt timp posibil oriunde în România.

Asistență

Vă oferim asistență tehnică, inițiere, configurare și tutoriale despre utilizarea utilajului CNC.

Montaj

Realizăm punerea în funcțiune și instructajul de bază gratuit la dumneavoastră.

Garanție

Valabilitate 12 luni de la primirea utilajului. Se aplică pentru viciile de fabricație. 

Doriți mai multe detalii?
Lăsa-ți-ne datele de contact.

Alegeți categoria de utilaje:

Start Up Nation 2022

Doriți să cumpărați un utilaj RUBIQ CNC? Posibilitate de finanțare prin programul Start Up Nation 2022.

Reducere la toate echipamentele CNC!

Abonați-vă la newsletter pentru a primi reducerea.