Transport si Montaj Gratuit Oriunde in Romania

Search
Close this search box.

Mașini de Gravat și Debitat cu Laser

Echipamente profesioanel pentru debitare si gravare pe o gama larga de materiale.

Plăci acrilice

MDF/PAL

Placaj

Granit

Material Ceramic

Sticla

Piele

Cauciuc

Placa de spuma

Gravator Laser - Seria Pro

Gravator Laser CNC cu masă reglabilă pe înălțime

Masa de lucru reglabila pe inaltime. Unitate laser RECI 100W. Servomotoare Hybrid. Role pentru deplasarea facilă a utilajului. 

Gravator Laser - Seria Pro Plus

Gravator Laser CNC cu masă mare de lucru

Deplasare precisă asigurată de ghidaje liniare. Unitate laser RECI 130W. Servomotoare Hybrid. 

Proiecte Recente

Proiecte realizate de clienții noștri

Întrebări frecvente

Un utilaj CNC de gravat cu laser este un echipament de prelucrare a materialelor care utilizează un fascicul de lumină laser pentru a tăia, grava sau marca diferite tipuri de materiale, cum ar fi lemnul, plasticul, sticla, metalul, pielea și multe altele. Utilajele CNC de gravat cu laser sunt capabile să producă modele foarte precise și detaliate, oferind o gamă largă de opțiuni de proiectare și personalizare.
Gravatoarele CNC cu laser sunt utilaje rapide, precise și ușor de utilizat, oferind o gamă largă de opțiuni de proiectare și personalizare. Ele permit producerea de elemente de design cu o acuratețe ridicată și cu o eficiență sporită în comparație cu alte metode de tăiere și gravare.
Fiind un utilaj foarte versatil, gravatorul CNC cu laser poate fi utilizat pentru a prelucra o gamă largă de materiale, inclusiv lemn, MDF, placaj, materiale plastice, materiale ceramice, sticlă, metal, piele, hârtie și multe altele.

Utilajele CNC de gravat cu laser sunt utilizate într-o gamă largă de industrii, inclusiv în producția de bijuterii, trofee și plăcuțe de identificare, etichete și inscripții, plăci personalizate, obiecte de artizanat și multe altele. Aceste utilaje sunt utile și pentru producția de prototipuri și pentru producerea de modele arhitecturale.

Pretul unui gravator CNC cu laser poate varia in functie de mai multi factori precum puterea laserului, dimensiunea mesei de lucru, viteza de gravare si multe altele. In general, preturile pentru astfel de echipamente pornesc de la cateva mii de euro. Pentru a primi consultanță în alegerea gravatorului laser potrivit realizați o cerere de ofertă pe site-ul www.rubiq-cnc.ro

Principalele caracteristici ale unui utilaj CNC de gravat cu laser includ precizia ridicată, viteza mare de lucru, costurile reduse, eficiența ridicată și flexibilitatea în ceea ce privește materialele prelucrate.

Înainte de a cumpăra un utilaj CNC de gravat cu laser, ar trebui să luați în considerare spatiul de care dispuneti, capacitatea de prelucrare, puterea laserului, și alte caracteristici care se potrivesc nevoilor dumneavoastră specifice. Este important să alegeți un utilaj de înaltă calitate care să vă ofere performanțe excelente pe termen lung, ca de exemplu modelele RUBIQ CNC.

Pentru a folosi gravatorul laser o perioadă cât mai îndelungată și la capacitate maximă este nevoie să respectați câteva principii de mentenanță periodică. Aceste proceduri vor fi explicate de tehnicianul RUBIQ CNC care va pune utilajul în funcțiune.

Automatizați producția

Consultanța pentru alegerea CNC-ului potrivit este vitală, atunci când viitorul beneficiar începe lucrul cu un astfel de utilaj complex, fără nicio experiență.

Se pot achiziționa, în lipsa cunoștințelor detaliate, utilaje scumpe supra-dotate, peste nevoile reale sau dimpotrivă, utilaje care au funcții lipsă și a căror înlocuire ulterioară este aproape imposibilă.

La RUBIQ CNC, punem accentul pe consultanță în perioada pre-vânzare. Ne informăm despre nevoile specifice ale clienților, pentru a livra echipamente care îndeplinesc cerințele de producție.

Astfel avem o colaborare productivă, economisind timp și resurse materiale.

Transport gratuit

Transportul este suportat de noi și se realizează în cel mai scurt timp posibil oriunde în România.

Asistență

Vă oferim asistență tehnică, inițiere, configurare și tutoriale despre utilizarea utilajului CNC.

Montaj

Realizăm punerea în funcțiune și instructajul de bază gratuit la dumneavoastră.

Garanție

Valabilitate 12 luni de la primirea utilajului. Se aplică pentru viciile de fabricație. 

De ce să colaborați cu noi?

Doriți mai multe detalii?
Lăsa-ți-ne datele de contact.

Alegeți categoria de utilaje:

Start Up Nation 2022

Doriți să cumpărați un utilaj RUBIQ CNC? Posibilitate de finanțare prin programul Start Up Nation 2022.

Reducere la toate echipamentele CNC!

Abonați-vă la newsletter pentru a primi reducerea.