Transport si Montaj Gratuit Oriunde in Romania

Search
Close this search box.

Laser CNC Fiber

Fiber Laser
Profesional

Fiber Laser 1000W

1530Fiber 1000W
1500×3000 mm

Oțel 8mm

Inox 4mm

Aluminiu 4mm

Date tehnice

Suprafata de lucru pe axa X: 1500mm ▪ Suprafata de lucru pe axa Y: 3000mm ▪ Viteza max de deplasare X-Y: 80m/min ▪ Grosime max material: otel 8mm si inox 4mm ▪ Greutate max de incarcare: 1200kg ▪ Mod de fixare material: cu lamele metalice de suport ▪ Tip motoare antrenare: servomotoare Fuji (clasa profesionala) ▪ Acuratete pozitionare: ±0,05/300mm ▪ Putere max generator laser: 1000W ▪ Unitate de taiere: Raytools ▪ Tip racire: chiller cu apa ▪ Tensiune de lucru: 400V ▪ Dimensiune de gabarit: 4500x2400x1700 mm ▪ Greutate: cca 2500kg

Dotări standard

BATIU ROBUST tip ’heavy-duty’

Structura de rezistenta este conceputa sa elimine eficient vibratiile rezultate in urma prelucrarilor materialelor masive. Batiu robust, fabricat din traverse tubulare sudate si detensionate, rezistent la deformari cauzate de fortele de torsiune si de flexiune.

PORTAL MOBIL

Structura și suportul portalului, au fost imbunătățite pentru a elimina vibratiile și pentru a oferi o rezistență îndelungată. Portalul mobil este susținut pe ambele laturi ale batiului, iar deplasarea de-a lungul axei Y este asigurata prin acționarea a doua servomotoare Fuji cu miscare sincronizată, care asigură o viteză de deplasare interpolata de pana la 80 m/min. Deschiderea generoasa a portalului permite suprafata utila de lucru pe axa X de 1500mm.

MASA cu LAMELE

Asezarea materialului pe suport format din lamele cu profil dedicat. Sistem de role (bile) montate pe exteriorul mesei de lucru, pentru a facilita incarcarea materialelor. Dotata cu cuva pentru depozitarea deseurilor.

UNITATE de COMANDA

Control asigurat cu ajutorul unui computer industrial Adwantech, cu sistem de operare Windows, optimizat pentru comenzi rapide si protejat impotriva interferentelor. Panoul de comanda este pozitionat ergonomic in partea din fata a utilajului. Interfata intuitiva cu acces rapid la functiile principale. Permite import de fisiere in diferite formate.

SERVOMOTOARE FUJI

Datorita acuratetii si a vitezei superioare, servomotoarele sunt folosite indeosebi in dotarea CNCurilor industriale. Acestea sunt asistate de drivere Fuji.

UNITATE de LUCRU cu LASER marca Raytools:

Avantajele sistemului Raytools: Adaptabilitate sporita pentru lucrul cu diferite generatoare de Fiber Laser, Fascicul de taiere cu diam redus si reglaj rapid (0,8-4mm), Design optimizat pentru flux eficient de aer, Structura compacta pentru a imbunatati viteza si calitatea taierii.

CHILLER industrial

Menține temperatura apei la nivelul corespunzător. Datorită unui asemenea tip de răcire, parametrii de funcționare ai unitatii laser sunt stabili. Asigură condiții optime de funcționare ale tubului și o protecție eficientă împotriva supraîncălzirii și deteriorării.
chiller laser rubiq cnc

Automatizați producția

Oferim consultanță în alegerea modelului potrivit firmei dumneavoastră. Completați formularul pentru a primi oferta completă.

Transport gratuit

Transportul este suportat de noi și se realizează în cel mai scurt timp posibil oriunde în România.

Asistență

Vă oferim asistență tehnică, inițiere, configurare și tutoriale despre utilizarea utilajului CNC.

Montaj

Realizăm punerea în funcțiune și instructajul de bază gratuit la dumneavoastră.

Garanție

Valabilitate 12 luni de la primirea utilajului. Se aplică pentru viciile de fabricație. 

Doriți mai multe detalii?
Lăsa-ți-ne datele de contact.

Alegeți categoria de utilaje:

Start Up Nation 2022

Doriți să cumpărați un utilaj RUBIQ CNC? Posibilitate de finanțare prin programul Start Up Nation 2022.

Reducere la toate echipamentele CNC!

Abonați-vă la newsletter pentru a primi reducerea.