Transport si Montaj Gratuit Oriunde in Romania

Search
Close this search box.

Ajustare de prețuri la toate
echipamentele RUBIQ CNC

Stimați clienți,

Având în vedere creşterile atipice de preţ ale materiei prime din ultima perioadă (în principal la fier și aluminiu), precum si a transportului international, suntem nevoiți să majorăm prețul de vânzare al tuturor echipamentelor CNC.

Această majorare, prima în ultimii 4 ani, reprezintă o creștere a prețurilor cu un procent de 15-20% și se va aplica începând cu data de 14 iulie 2021.

Celelalte beneficii asigurate de noi rămân neschimbate: transport și montaj gratuite (la echipametele CNC), soft CAD-CAM cu licență pe viață și suport tehnic rapid.

Dorim să păstrăm costul echipamentelor accesibil și am făcut tot posibilul să preluăm noi șocul creșterii prețurilor, însă acestea au continuat să crească în ritm alarmant, lună de lună (de exemplu, prețul fierului s-a majorat cu 70% de la începutul anului).

Această majorare ne permite să păstrăm nivelul de calitate ridicat și să continuăm dezvoltarea serviciilor importante pe care le oferim:

Toate comenzile plasate (contract si avans incasat) până la data de 14 iulie 2021 vor fi onorate la prețurile curente de vânzare.

Vă mulțumim pentru înțelegerea și pentru încrederea oferită!

Doriți mai multe detalii?
Lăsa-ți-ne datele de contact.

Alegeți categoria de utilaje:

Start Up Nation 2022

Doriți să cumpărați un utilaj RUBIQ CNC? Posibilitate de finanțare prin programul Start Up Nation 2022.

Reducere la toate echipamentele CNC!

Abonați-vă la newsletter pentru a primi reducerea.